Joomla!Community

Joint Summit San Jose

JoomlaCommunity@Twitter

JoomlaTweets

Joomla!dagen Nederland - 21 & 22 april 2012, Zeist

De Stable Release

Afdrukken PDF

Ontwikkeling

Wat een weekje! Het broedde al een tijdje en we wisten dat het eraan zat te komen. De release van Joomla! 1.5 stable. Maandagmorgen nog had ik enkele updates aan taalbestanden ontdekt en snel bijgewerkt. Nog snel even in Spirit's deelmapje gedumpt voor -je-weet-maar-nooit-mij-kan-ook-iets-overkomen. Dezelfde nacht om klokslag 00.00 uur meldde Sander 'Nog een uurtje'. Via MSN achterhaalde Marieke waar hij deze informatie vandaan had gehaald. Het uurtje verstreek en...

Lees meer...

Het tijdspook

Afdrukken PDF

Ontwikkeling

In de ontwikkeling van de 1.5 versie deed zich al enige tijd een vreemd probleem voor. Wanneer een artikel aangemaakt werd en opgeslagen was de publicatie tijd ineens verschoven. Bij sommigen met een uur en of twee uur, hier zelfs met 3 uur. Zodat het artikel in wachtrij bleef staan en niet meteen gepubliceerd werd. Bovendien werd na het aanpassen van een artikel telkens de tijd nog eens twee uur verschoven.

 

Het probleem werd vreemder omdat er een aantal mensen wel last van hadden en anderen helemaal niet, zo bleek in een discussie op het forum. En om het nog gekker te maken ontdekten we zelfs dat twee sites op dezelfde server met dezelfde instellingen verschillend reageerden. Bij de een werd een artikel direkt gepubliceerd bij de ander 3 uur in wachtrij.

Lees meer...